JUBILEJAS PIEDĀVĀJUMS
SVINĒSIM AR MĪLESTĪBU KOPĀ
Seko mums

Jūsu iepirkumu grozs ir tukšs

Pievieno produktu, lai uzlabotu omu mums un jums :)

PASŪTIET JAU TAGAD
Starpsumma:
Atlaide:
Dāvanu karte:
Kopā:

Ekspress maksājumu veidi

Mēs izmantosim jūsu PayPal sniegto adresi. Piegādes maksa arī tiks aprēķināta, pamatojoties uz šo adresi.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Pranamat ECO: labākais risinājums miega kvalitātes uzlabošanai

Vai esat saskārušies ar bezmiega radītām problēmām? Vai jums nereti ir grūtības iemigt? Pranamat ECO akupresūras paklājs var palīdzēt uzlabot jūsu miega kvalitāti un palīdzēt mazināt bezmiegu. Atklājiet priekšrocības, ko sniedz Pranamat ECO akupresūras komplekta (paklājiņa un spilvena) lietošana. 

pranamat miega uzlabošana

Pranamat ECO lietošanas priekšrocības pirms gulētiešanas

Regulāra Pranamat ECO masāžas produktu izmantošana sniedz daudz priekšrocību. Šeit ir minēti daži no galvenajiem ieguvumiem:

Uzlabota miega kvalitāte - Pranamat ECO masāža palīdz atslābināt ķermeni un nomierināt prātu, lai dabiskā veidā sagatavotu jūs kvalitatīvam miegam. Pēc intensīvās vakara masāžas jūsu ķermenis būs patiesi atslābināts un jūs varēsiet ātrāk aizmigt un gulēt saldākā miegā.

Saspringuma mazināšana – regulāra paklājiņa izmantošana var palīdzēt mazināt sasprindzinājumu visā ķermenī.  Pranamat ECO masāža mazina nogurumu, sniedz atslābumu un labsajūtu, tāpēc jau vairāk nekā 2 miljoni cilvēku to ir iekļāvuši savā ikdienas rutīnā.

Stresa mazināšana – akupresūras paklājiņa masāža var arī palīdzēt mazināt stresu un trauksmi, kas dienas laikā ir uzkrāta ķermenī. Pēc masāžas jūsu ķermenis būs atslābināts, prāts mierīgs un garastāvoklis uzlabojies.

Kā lietot Pranamat ECO, lai sasniegtu vislabākos rezultātus?

Lai Pranamat ECO sniegtu vislabākos rezultātus, ir svarīgi paklājiņu lietot regulāri. Šeit ir sniegti daži padomi, kas palīdzēs jums gūt maksimālu labumu no akupresūras paklājiņa:

1. Izmantojiet paklājiņu pirms gulētiešanas - paklājiņa lietošana 30-40 minūtes pirms gulētiešanas palīdzēs atslābināt ķermeni un sagatavot to miegam.

2. Sāciet lēni - ja esat iesācējs akupresūras paklājiņu izmantošanā, sāciet ar īsāku seansu (5-10 minūtes) un pakāpeniski palieliniet tā ilgumu, kad ķermenis pieradīs pie jaunajām sajūtām.

3. Pielāgojiet masāžas intensitāti – ja masāža ir pārāk intensīva, tad varat izmantot plānu kokvilnas apģērbu vai uzklāt vieglu kokvilnas audumu uz masāžas produktiem. Tāpat varat to novietot nevis uz grīdas, bet gan gultā vai dīvānā.

4. Koncentrējieties uz elpošanu - paklājiņa lietošanas laikā pievērsiet uzmanību elpošanai. Lēna, dziļa elpošana var palīdzēt vēl vairāk atslābināties un uzlabot miega kvalitāti.

pranamat miegam

Pamēģiniet Pranamat ECO masāžu 30 dienas un uzlabojiet miega kvalitāti

Izmēģiniet Pranamat ECO masāžas produktus 30 vakarus pirms gulētiešanas. lai uzlabotu sava miega kvalitāti. Iekļaujot akupresūras masāžu savā jaunajā vakara rutīnā, jūs:

  • Varēsi ātrāk iemigt;
  • Nakts vidū, pamodīsies daudz retāk;
  • Jutīsies daudz labāk pat tad, ja miegs būs traucēts;
  • No rīta pamodīsies mundrs un enerģisks;
  • Izveidosi pilnīgi jaunas attiecības ar miegu un gulētiešanas laiku;
  • Samazināsi rīta trauksmi;
  • Iegūsi patiesi dziļu, veselīgu, mierīgu miegu.

    Ievērojot šos padomus un regulāri izmantojot Pranamat ECO, jūs varat sajust patīkamas pārmaiņas savā pašsajūtā -  labāk izgulēsieties, būsiet mierīgāki un ar dzīvi apmierinātāki. Tad kāpēc gaidīt? Sāciet izmantot akupresūras paklājiņu jau šodien un pārliecinieties par tā efektivitāti!
Pranamat pret bezmiegu

Godalgotajā Pranamat ECO masāžas komplektā ietilpst: spilvens, kas ir veidots, lai pielāgotos kakla formai, paklājiņš, kas ir pietiekami liels, lai spētu izmasēt visu muguru, kā arī mini paklājiņš, kas nodrošina masāžu pēdām. Pranamat ECO ir akupresūras masāžas līderis pasaulē jau 14 gadus, visi Pranamat ECO produkti ir roku darbs, ar mīlestību RAŽOTI LATVIJĀ!

Klientu atsaksmes par Pranamat ECO

“Sākumā, noteikti kā daudzi, biju skeptisks par šo paklāju, ka tas spētu būtiski uzlabot labsajūtas kvalitāti ikdienā. Pēc jau pirmajām divām dienām, jutu būtiski ir uzlabojusies miega kvalitāte. No rītiem nejūtu miega trūkumu, kā arī jūtu, ka ir uzlabojusies stāja. Paklājam ir jūtama “premium” kvalitāte un prieks, ka tas tiek ražots pie mums Latvijā. Notiekti iesaku visiem,”  Mārtiņš Gāliņš

“Ik reiz, ja mani moka bezmiegs, Pranamat ir pirmais palīgs pēc kā sniedzos! Tas nostrādā vienmēr jau pēc mazāk kā 10min. Un tas ir tikai viens no pielietojumiem tam kā lieliskam palīgam. To iecienījusi arī mūsu jaunā paaudze!” Laura Staros

“Lietoju katru vakaru, palīdz atslābināties pēc darba. Man ir sēdošš darbs citreiz darbā jūtu ka sāk sāpēt muguras lejas daļa. Pranamat man ir lielais palīgs apguļoties jau liekas kad visas sāpes pazudušas. Esmu pamanījusi ka ķermenis ir izmainījies, vēdera apkārt mēri nedaudz samazinājušies un labāk guļu,” Līga Vilciņa