JUBILEJAS PIEDĀVĀJUMS
SVINĒSIM AR MĪLESTĪBU KOPĀ
Seko mums

Jūsu iepirkumu grozs ir tukšs

Pievieno produktu, lai uzlabotu omu mums un jums :)

PASŪTIET JAU TAGAD
Starpsumma:
Atlaide:
Dāvanu karte:
Kopā:

Ekspress maksājumu veidi

Mēs izmantosim jūsu PayPal sniegto adresi. Piegādes maksa arī tiks aprēķināta, pamatojoties uz šo adresi.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Kā pasūtīt ar pēcapmaksu?

Vai esi noskatījis savu Pranamat ECO komplektu, bet līdz šim vilcinājies to iegādāties, jo jāmaksā pilna summa uzreiz? Tagad mums ir risinājums, lai Tev arī būtu savs personīgais masāžas terapeits Tavās mājās!  Izmanto iespēju par pasūtījumu maksāt ar ESTO atlikto maksājumu – tas ir vienkārši un ļoti ērti.

Your Image alt

Pasūti savu Pranamat ECO komplektu šodien un maksā vēlāk!


Iegādājies savu sapņu Pranamat ECO komplektu jau šodien, bet maksājumu veic pa daļām! Vari izvēlēties maksāt ar ESTO 3 vai ESTO nomaksa!

ESTO 3 – maksā par pirkumu 3 vienādās daļās – maksājumu metode, kas ļauj apmaksāt pirkumu 3 vienādās daļās, 3 mēnešu laikā. Bez procentiem vai komisijas maksas. Vienkārši maksā vēlāk bez pārmaksas!
Kā norēķināties? Pievieno produktus iepirkumu grozā, apstiprini pasūtījumu, izvēlies ESTO 3 kā maksājumu metodi un ērti paraksti darījumu, izmantojot Smart-ID vai savu internetbanku. Ikmēneša iemaksas summa tiek aprēķināta, sadalot iepirkumu groza vērtību trīs vienādās daļās. 

ESTO nomaksa – sadali pirkuma grozu mazākos maksājumos līdz pat 6-60 mēnešiem. Aizņēmuma procentu likme 19.9%. 
Kā norēķināties? Pievieno produktus iepirkumu grozā, apstiprini pasūtījumu, izvēlies ESTO nomaksa kā maksājumu metodi un ērti paraksti darījumu, izmantojot Smart-ID vai savu internetbanku. Ikmēneša iemaksas summa tiek aprēķināta, sadalot iepirkumu groza vērtību proporcionāli katram mēnesim. 


Par ESTO
ESTO ir Igaunijas FinTech kompānija, kura dibināta 2017. gadā. Tas ir inovatīvs un strauji augošs maksājumu un nomaksas risinājumu sniedzējs ar lielāko partneru tīklu visā Baltijā.

ESTO maksājumu metodi nodrošina ESTO LV AS.
(+371) 662 222 50
[email protected]
https://esto.eu/lv