JUBILEJAS PIEDĀVĀJUMS
SVINĒSIM AR MĪLESTĪBU KOPĀ
Seko mums

Jūsu iepirkumu grozs ir tukšs

Pievieno produktu, lai uzlabotu omu mums un jums :)

PASŪTIET JAU TAGAD
Starpsumma:
Atlaide:
Dāvanu karte:
Kopā:

Ekspress maksājumu veidi

Mēs izmantosim jūsu PayPal sniegto adresi. Piegādes maksa arī tiks aprēķināta, pamatojoties uz šo adresi.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Pranamat ECO atnes jaunu rekordu Latvijai

Mēs kopā to paveicām!!

Šī gada 7.augustā Lucavsalā tika uzstādīts jauns Guinness World Records – “Lielākā akupresūras masāžas nodarbība pasaulē". 

Lai iegūtu šo rekordu titulu, nodarbībā bija jāpiedalās vismaz 250 cilvēkiem. Dalībnieku uzdevums bija 30 minūtes, fizioterapeites - Agitas Romonauskas pavadībā, veikt uzdevumus uz Pranamat ECO akupresūras paklājiņiem.

Oficiālā Guinness World Records tiesnešu ziņojums liecina, ka uz masāžas paklājiņiem vienlaikus vingrojis 361 cilvēks, tāpēc oficiāli varam paziņot: Guinness World Records ir sasniegts!!!

Sarunā ar Guinness World Records pārstāvi Glenu Polardu sapratām, ka šī titula iegūšana nemaz nebija tik viegls uzdevums, kā varbūt sākumā var šķist. Kā pats Glens Polards sacīja - lai šis mēģinājums iegūt titulu būtu veiksmīgs ir nepieciešams stingri sekot visām oficiālajām vadlīnijām norises izpildē ar ārkārtīgi augstu precizitāti, ir nepieciešama sagatavošanās mēnešu garumā un tam visam ir jābūt iemūžinātam ar foto un video palīdzību. 

Bet droši ar smaidu sejā varam apgalvot, ka kopīgiem spēkiem mēs Latviju padarījām par vienu Guinness World Records bagātāku. Šis notikums tam ir apliecinājums – kopā mēs varām! 

Your Image alt

Saulainās svētdienas mērķis nebūt nebija tikai rekorda uzstādīšana, bet gan kopā būšanas mirklis un labo darbu diena. Kopā mēs papildinājām Valsts Asinsdonoru centra krājumus, sniedzām atbalstu Ukrainā dzīvojošajiem, izglītojām gan sevi, gan savus apkārtējos ar fizioterapeitu konsultāciju palīdzību, dalījāmies iespaidos un atmiņās, izklaidējāmies, priecājāmies un izbaudījām saulaino laiku.

“Enerģija ko kopā radījām un emocijas ir nenovērtējamas un neizsakāmas vārdos. Paldies visiem, kas palīdzēja mums nest Latvijas vārdu pasaulē, un turpināsim vairot mīlestību, mieru un labsajūtu kopā!” tā par pasākumu mūsu pašu Latvijas uzņēmuma Pranamat ECO līdzīpašniece Olga Grigorenko

Visas Pranamat ECO komandas vārdā mēs vēlam pateikties katram, kas bija daļa no šī nozīmīgā pasākuma un atrada laiku, lai ierastos! Paldies par atbalstu, sirsnību un ticību!

Pateicībā,
Pranamat ECO komanda

Your Image alt