JUBILEJAS PIEDĀVĀJUMS
SVINĒSIM AR MĪLESTĪBU KOPĀ
Seko mums

Jūsu iepirkumu grozs ir tukšs

Pievieno produktu, lai uzlabotu omu mums un jums :)

PASŪTIET JAU TAGAD
Starpsumma:
Atlaide:
Dāvanu karte:
Kopā:

Ekspress maksājumu veidi

Mēs izmantosim jūsu PayPal sniegto adresi. Piegādes maksa arī tiks aprēķināta, pamatojoties uz šo adresi.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

No kā izgatavots Pranamat ECO?

Atjaunots: Aug 25, 2020
No kā izgatavots Pranamat ECO?
Pranamat izmanto labākos dabas sniegtos materiālus.

Visi Pranamat ECO produkti ir pārklāti ar stipru, izturīgu, mazgājamu (un skaistu) audumu. Mūsu ilgtspējīgi iegūtais audums ir pieejams dažādās populārās, personalizētās un videi draudzīgās krāsās.

Mūsu komplekti ir divkārt izklāti ar ētiskā ceļā iegūtu kokvilnu. Kokvilna ir 100% dabīga. Tas nodrošina vēl vienu gaisu caurlaidīgu slāni, lai aizsargātu Pranamat ECO komplektu. Tas arī atvieglo ārējā pārsega noņemšanu un tīrīšanu.

Atbalsta pamatnei Pranamat ECO paklājā izmantotas kokosriekstu šķiedras. Kokosriekstu šķiedras ir dabiski izturīgas pret putekļiem, pelējumu un nepatīkamiem aromātiem.

Pranamat ECO komplekts nav iedomājams bez Pranamat spilvena. Griķu sēnalas nodrošina pareizu gaisa plūsmu, palīdzot jums uzturēt atvēsinātu un sausu ķermeņa virsmu. Sēnalas nesaspiežas zem spiediena. Tā vietā tās lieliski piemērojas ķermeņa formai. Varat arī izmantot Pranamat ECO spilvenu muguras lejasdaļas masāžai.

Handmade in Europe


Un kā ar pārbaudītajiem un patentētajiem Pranamat ECO lotosa ziediem? Mēs rūpīgi meklējām materiālu, kas būtu otrreiz pārstrādājams, izturīgs, gluds, higiēnisks un ilgi izmantojams. Vienojāmies, ka HIPS plastika ir labākais materiāls šī uzdevuma paveikšanai. Tā ir plastika ar zemu izmešu daudzumu, tāpēc tai ir mazs oglekļa pēdas nospiedums. Ražošanai vajag arī daudz mazāk ūdens un enerģijas nekā lielākajai daļai plastmasas. Tā nav toksiska un ir droša.

Pranamat ECO masāžas komplektam veiktas neatkarīgas OEKO-TEX® pārbaudes. Tā rezultātā mūsu produkts sertificēts atbilstoši OEKO-TEX® 100. standartam. Tas nozīmē, ka Pranamat ECO oficiāli nesatur kaitīgas vielas un ir drošs jūsu ādai

Labākie dabiskie materiāli sniedz vēl kādu priekšrocību. Jūsu Pranamat ECO masāžas komplekts ir izgatavots ilgstošai izmantošanai. Mēs neatbalstām mantu izmešanu. Mēs pat piedāvājam piecu gadu garantiju visiem Pranamat ECO masāžas komplektiem. Mēs strādājam jau 11 gadus, un mūsu pirmie klienti joprojām lieto tos pašus Pranamat!